MAD – Music Against Drugs

MAD

Sommarfestival mot droger mitt i centrala Halmstad 9 augusti

Lokala band och större artister underhåller på tre scener, föreningar och företager ställer ut och det blir mycket “prova-på-grejer” och andra aktiviteter. Festivalen är arrangeras av KRIS och kulturförvaltningen i samarbete med ABF, NBV och Regin Halland. Den riktar sig främst till ungdomar, men alla som vill välja och arbeta för ett drogfritt samhälle är välkomna!
Fri entré.

Utställning, musik och aktiviteter kl. 11.00–18.00

Festivalområdet är öppet i Norre katts park. NBV, Nolltrefem och Fritidsgårdarna presenterar sina verksamheter med bl.a lokala band och det blir en bred blandning med aktiviteter av och för ungdomar, bl.a. breakdance. Föreningar och företag ställer ut.

Vid ogynnsamt väder genomförs MAD på området vid Hallands Konstmuseum/ Engelska skolan.

Manifestationståg från Stora torg  kl. 19.30

Gå med oss och visa ditt ställningstagande mot droger! Vi går från Stora torg till Norre katts park.

Stora scenen (MAD)  kl. 20.00-23.00

Norlie & KKV, Dogge Doggelito, Jimmy Ottosson m.fl. Detta varvas med olika gäster

MAD vill visa och informera om att droger är fel väg att gå

MAD – Music Against Drugs är ett koncept som startade i Stockholm 2008 som en motreaktion på droganvändandet inom musikbranschen. Det behövdes en musikmanifestation där artister, gäster och publik tog ställning mot all sorts droger.

MAD genomförs nu av den lokala organisationen KRIS (Kriminellas revansch i samhället) på olika orter i Sverige. I Halmstad sker det tillsammans med kulturförvaltningen där fritidsledarna och Nolltrefem är engagerade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *