60plus Mässan till Halmstad Arena

Mässa 60 plus halmstad

60plus Mässan till Halmstad Arena

Mässan som är en seniormässa, riktar sig till aktiva kvinnor och män i mogen ålder. Arrangörerna lovar två dagar fulla med upplevelser i form av omväxlande utställare samt seminarier blandat med musik och standup-comedy.

Under två dagar kommer företag, hantverkare och myndigheter från Halland och Sverige att medverka under teman som Hälsa & Hobby, Hem & Nöjen, Mode & Skönhet, Vård & Omsorg, Turism & Resor, Sport & Fritid. Det blir också underhållning, tävlingar och tid för att umgås och mingla runt.

60plus Mässan utgår ifrån 60-plussarens intressen och behov
60plus Mässan arrangeras av vänskapsklubben 60plus.se. Sedan 2008 är Pia Brunell och Laila Fridhs vänskapsklubb en samlingsplats på nätet för 60-plussare från hela Sverige som umgås, diskuterar och delar erfarenheter. Arbetet med 60plus.se har gett dem god insyn i vad som är viktigt för dagens seniorer. Att vidareutveckla samlingsplatsen 60plus.se till fysiska träffpunkter i form av mässor är ett naturligt steg för dem.

Och dagens 60-plussare vet vad de vill ha, är självständiga och ställer krav.
”För oss är det helt naturligt att vi nu också arrangerar mässor som vänder sig till den aktiva senioren runt 60 år och uppåt. Det finns alldeles för lite evenemang för dagens tuffa, aktiva seniorer. Tillsammans med våra utställare skapar vi roliga, intressanta och givande mässor för den aktiva 60-plussaren.” säger Pia Brunell & Laila Fridh.

60plus Mässan finns på flera orter i Sverige
60plus Mässan kommer under 2012 att genomföras i flera mellanstora svenska städer. Tanken är att mässan skall komma nära den lokala senioren och vara årligt återkommande. Senast i mars var det Uppsala och nu är det alltså dags för Halmstad. Senare i höst även andra orter.

60plus mässa

Halmstad Arena 25-26 april

 Öppettider 10-16. Entré 40:-

Foto: istockphoto.com