Kom i Form på Actics Gym

Kom i form på någon av Actics anläggningar.
Alla  som arbetar på Actics träningsanläggningar är utbildade instruktörer och de har valt sin arbetsplats för att de älskar träning.

En personlig tränare (PT) på Actic är utbildad, licensierad och har en bred kunskap om allt från kost till motivation och träningsformer.

Halmstad

På Actic Halmstad Arena tränar du med tillgång till två välutrustade friskvårdsanläggningar samt uppfriskande bad & bastu på Halmstad Arena Bad. Med närheten till Halmstad Arenas evenemang och rika föreningsliv samt en modern badanläggning erbjuder de något för hela familjen.

Actic Halmstad Arena
Växjövägen
Halmstad

Telefonnummer:
035-295 20 20

Du hittar Actic Halmstad Arena Gym i ingång B2, våning 2

På Actic Simhallsbadet tränar du i stora, luftiga lokaler med högt i tak vilket ger en känsla av rymd. Genom stora panoramafönster har du en härlig utsikt över simbassängen och här finns även närheten till Galgberget med dess fantastiska natur. Du är lika välkommen gammal som ung.

Actic Simhallsbadet
Karlsbergsvägen 2A
Halmstad

Telefonnummer:
035-12 84 90

Actic Flygstadens Gym på 1200 kvm. De erbjuder  medlemmar träning i ett stort varierat träningsutbud, från kondition till styrketräningspass. I deras stora gym finns bl a styrketräningsmaskiner, frivikter, cyklar, löpband, crosstrainers, roddmaskiner och mycket mer!
Här kan du också anlita en Personlig Tränare som hjälper dig att nå dina träningsmål

Actic Flygstaden
Kristinebergsvägen 24
Halmstad

Telefonnummer:
035 343 07

 Varberg

På Actic i Varberg tränar du i en fräsch, trevlig och prestigelös atmosfär. De delar hus med Håstens Simhall i ett lugnt fritidsområde. Här tränar personer i olika åldrar för att nå sina mål och må bra. Deras instruktörer hjälper dig med styrke- och konditionsträning, kostråd och träningsmotivation.

Actic Varberg
Simhallsgatan 1
432 31 Varberg

Telefonnummer:
0340-880 79

Kungsbacka

I Kungsbacka simhall finns förutom 25-metersbassäng, undervisnings- och plaskbassäng, vattenrutschbana, bubbelpool, bastu och även gym och cafeteria. Det finns ett brett gruppträningsutbud.

Kungsbacka Sportcenter 1
434 42 Kungsbacka

Telefonnummer:
0300-83 54 44

Actic, Fjärås simhall. Här finns 25-metersbassäng, plaskbassäng, klättervägg, bastu, gym och kafeteria.

Träning med instruktör,konditionsträning och styrketräning

Actic Fjärås
Klövervägen 1
439 71 Fjärås

Telefonnummer:
0300-83 53 70

Foto: Istockphoto.com