Hotell Skansen i Båstad

skansen1

Möt lugn och storm på Hotell Skansen

Att komma till Båstad är socker för själen. 

En unik oas, där det gamla möter det nya och där böljande sädesfält möter klapperstensstränderna.Där tystnad och brus samsas sida vid sida. Så kan man beskriva Båstad och hotell Skansen.

Den underbara naturen, havet och människorna. Målet för Skansen är att du ska få den upplevelsen just du önskar. För dig som vill ta det lugnt, äta gott och bara vara, finns det ett underbart toppmodernt spa som erbjuder olika typer av bad för avslappning, massage, ansiktsbehandlingar, sminkning, manikyr, vaxning, yoga, dans, och mycket mer. Det finns även en shop där man kan köpa en present eller unna sig en produkt som används i behandlingarna. Efter aktiviteter och möten brukar suget i magen komma och maten är oerhört viktig för helheten.

Detta vet man på restaurang Sand, Båstads mest uppskattade restaurang, som blivit utsedd till silverkrog 2005, 2006 och 2007. Menyn varieras efter årstiden och man använder lokala färska råvaror. Nytt är att Restaurang Sand fått en bakficka. Ett nytt åretruntställe där man kan slinka in för en kopp, ett glas eller kanske lite småprat. Skulle man önska serveras här även enklare rätter och tilltugg. Allt i symfoni med den härliga närheten till hamn och hav.

Vill du komma ännu närmare havet? Kan besöka hotellets kallbadhus. Beträd den sextiometer långa bryggan och bara vandra rakt ut i havet.